Deblick Hal 2

Jansen de Jong & Hal-2

Bart Waasdorp van Hal-2 vertelt: “Janssen de Jong is bij ons terechtgekomen omdat ze op zoek waren naar partijen die hun visie over circulariteit en duurzaamheid konden vertalen naar een werkbaar en inspirerend interieur voor de nieuwe werkomgevingen in Arnhem en Utrecht.

Een duurzaam interieur bereik je alleen door een goede samenwerking met de opdrachtgever én uitvoerende partijen zoals Deblick, om zo deze hoge ambities te behalen.”

Circulaire producten

Derk Bos van Deblick: “wij leveren lokaal geproduceerde, circulaire en duurzame producten waarbij we ook de akoestische doelstellingen halen die juist voor een werkbaar interieur zo belangrijk zijn.”

Waasdorp: “Deblick staat open voor nieuwe ideeën en nieuwe technieken en denkt echt mee over akoestiek en dat zie je in veel van onze projecten ook terugkomen. Ze maken onder andere cubes opgebouwd uit duurzaam schapenwol, gerecycled aluminium en de nieuwste installaties.

Verder is het voor ons én de klant belangrijk om te weten waar producten vandaan komen, het moet niet alleen mooi zijn maar kwalitatief goed en gemaakt met duurzame en verantwoorde materialen. Flexibiliteit is daarbij ook een voorwaarde en Deblick heeft voor ons precies die combinatie die ook in dit project voor
Janssen de Jong zo belangrijk was.

Deblick maakt van spaces to places zo echt waar!

samen voor duurzaamheid en circulariteit

Locatie:

Amsterdam

Elementen:

Cube meet

Cube work

Oplevering:

2022

Opdrachtgever:

Jansen de Jong

From spaces to places