Light Cells Square, kantoorverlichting

Over ons

Ruimtes waarin mensen verblijven dienen optimaal in balans te zijn.

Deblick zorgt voor deze balans in de vorm van de juiste akoestiek en verlichting en creëert modulaire ruimtes waarin je je kunt concentreren of juist de ruimte geeft om te communiceren.

Wij zijn gevestigd in Eindhoven, ontwikkelen en produceren innovatieve producten voor zowel nationale als internationale partners. Wij werken circulair en maken bewuste keuzes als het gaat om duurzame grondstoffen en productsamenstellingen.

Wij ontwikkelen en produceren onze producten in eigen huis, op deze manier kunnen wij de kwaliteit blijven waarborgen.

 

‘Agile working’ is in de hedendaagse werkomgeving niet meer weg te denken, daarom is onze akoestische collectie nu verkrijgbaar met geïntegreerd whiteboard. Door deze combinatie kan Deblick de optimale ‘scrum’ omgeving aanbieden.  Geluidsabsorberende eigenschappen worden aangevuld met whiteboards en zijn vrij verplaatsbaar of verrijdbaar in de ruimte. We hebben een collectie Wall Panels ontwikkeld, waarin je zelf de samenstelling bepaalt qua formaat, kleur en stoffering. Zo krijg je de ideale balans tussen akoestieke en schrijfbare elementen.

Door ons netwerk in de architectuur-, interieur- en designmarkt worden de producten uit de verschillende collecties toegepast.
De afzetmarkt is te verdelen in de ‘Building Market’ en de ‘Office Furniture Market‘, zowel voor nationale als voor internationale klanten. Binnen deze markten leveren wij producten of collecties die naar wens gecustomized verwerkt kunnen worden in een made-to-measure project.

Grondstoffen worden op een duurzame manier geproduceerd en verwerkt, het liefst met een zo groot mogelijk gerecycled component. Wij verwachten deze werkwijze niet alleen van medewerkers, maar ook van leveranciers en klanten zodat we gezamenlijk bouwen aan een duurzame en circulaire economie en omgeving. Om onszelf onafhankelijk te laten beoordelen om daarmee onze MVO resultaten te kunnen verbeteren werken we sinds 2020 met Ecovadis. Wij zijn dan ook trots op het feit dat we met een gouden medaille beoordeeld zijn. Meer informatie over onze rating en hoe we deze bereikt hebben vind je hier.

Deblick heeft de taak om voor een gezonde wereld te zorgen. Daarom hebben we ervoor gekozen om te stoppen met relatiegeschenken en in plaats daarvan iedere maand aan KiKa te doneren. Wil jij ook meedoen? Dat kan via deze link.

Benieuwd naar hoe onze producten ruimtes sfeer geven? Neem contact op.

Deblick Eindhoven

Looyenbeemd 20
5652 BH Eindhoven
The Netherlands
Navigeer route
From spaces to places