Acoustics Cubes Lighting Whiteboards Configurator

From spaces to places

Ruimtes waarin mensen verblijven dienen optimaal in balans te zijn, Deblick zorgt voor deze balans in de vorm van de juiste akoestiek en verlichting en creëert modulaire ruimtes waarin je je kunt concentreren of juist de ruimte geeft om te communiceren.

Deblick is gevestigd in Nederland, ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor nationale en internationale partners, werkt circulair en maakt bewuste keuzes als het gaat om duurzame grondstoffen en productsamenstellingen.

Deblick levert akoestische producten, led-producten en modulaire ruimtes.

Deblick ontwikkelt en produceert in eigen huis, op die manier waarborgen wij de kwaliteit.

‘Agile working’ is in de hedendaagse werkomgeving niet meer weg te denken, daarom is de akoestische collectie nu verkrijgbaar met geïntegreerd whiteboard. Door deze combinatie kan Deblick de optimale ‘scrum’ omgeving aanbieden.

Deblick heeft een flexibele lijn met Space Dividers waarmee je snel en gemakkelijk binnen iedere omgeving een vrijstaande scheiding creëert. Geluidsabsorberende eigenschappen worden aangevuld met whiteboards en zijn vrij verplaatsbaar of verrijdbaar in de ruimte.

Deblick heeft een nieuwe collectie Wall Panels ontwikkeld, waarin je zelf de samenstelling bepaalt qua formaat, kleur, stoffering en schrijfbare delen.

Vanuit de behoefte aan flexibele ruimtes om rustig te kunnen telefoneren, een videogesprek te voeren of een meeting te houden, heeft Deblick een programma innovatieve modulaire ruimtes (Cubes) ontwikkeld. Deze ruimtes hebben als functie om geconcentreerd in te bellen/werken en maken een groepsessie mogelijk in een bruisende omgeving. Voor deze verschillende functies zijn 6 verschillende modulaire ruimtes ontwikkeld, die samen te stellen zijn uit een scala kleuren, stofferingen en schrijfbare delen.

Markt
Door ons netwerk in de architectuur-, interieur- en designmarkt worden de producten uit de verschillende collecties toegepast.
De afzetmarkt is te verdelen in de ‘Building Market’ en de ‘Office Furniture Market‘, zowel voor nationale als voor internationale klanten.

Binnen deze markten leveren wij producten of collecties die naar wens gecustomized verwerkt kunnen worden in een made-to-measure project.

Deblick heeft de taak om voor een gezonde wereld te zorgen.

Duurzaamheid
Grondstoffen worden op een duurzame manier geproduceerd en verwerkt, het liefst met een zo groot mogelijk gerecycled component. Wij verwachten deze werkwijze niet alleen van medewerkers, maar ook van leveranciers en klanten zodat we gezamenlijk bouwen aan een duurzame en circulaire economie en omgeving.

Benieuwd naar hoe onze producten ruimtes sfeer geven? Neem contact op.

Deblick Eindhoven

Looyenbeemd 20
5652 BH Eindhoven
The Netherlands
Navigeer route
From spaces to places