Cube Meet op maat Deblick Rever Interieurprojecten

Deblick & Rever Interieurprojecten

Deblick’s eigen productiefaciliteit

“Om voor onze klant duidelijk te maken dat Deblick en de akoestische producten van Deblick (met schapenwol) de enige juiste keuze is zijn we uitgenodigd bij de eigen productiefaciliteit in Eindhoven. Om zo de klant met eigen ogen te laten zien hoe de panelen en cubes op ambachtelijke, circulaire wijze gemaakt worden en konden we de mensen spreken die dagdagelijks met passie de producten maken.

Binnen het ontwerp konden de cubes in een ‘veilige’ kleur grijs worden uitgevoerd óf in een knalkleur geel. Onze interieurarchitect had een sterke voorkeur voor de gele variant, maar de klant was in eerste instantie huiverig voor deze opvallende kleur. Juist door het meedenken en inspireren van Deblick heeft de klant durven kiezen voor de gele cubes. Het resultaat is naar grote tevredenheid van Loodswezen’’.

Deblick maakt van spaces to places zo echt waar!

Verbeterde akoestiek: "we moesten direct aan Deblick denken."

Linda Quist is projectmanager bij Rever Interieurprojecten en was verantwoordelijk voor de verbouwing van het kantoor van Loodswezen. Er was daar behoefte aan een betere zonering, meer variatie van werkplekken en ruimtes, een verbetering van de akoestiek, het klimaat én het zichtbaar maken van de merkidentiteit.

Op de begane grond hebben we op strategische plekken volumes geplaatst en buffers opgehangen. Naast de nieuwe indeling op de begane grond hebben we op de eerste verdieping de kantoorruimtes ingedeeld naar de behoeftes van de verschillende werkgroepen. Uiteraard is bij de positionering rekening gehouden met het behoud van het schitterende uitzicht op zee.

Deblick

“Voor de akoestische aanpassingen binnen dit turnkey project moesten we meteen aan Deblick denken. Rever en Deblick realiseren al jaren naar volle tevredenheid projecten samen en vanaf het voorlopig ontwerp dacht Jacomien Ligthart Schenk van Deblick met ons mee. Het gaat dan niet alleen om akoestische waarden en de beste indeling maar de samenwerking met Deblick zit hem ook in de kleine dingen. Jacomien belt bijvoorbeeld in vroeg stadium van het project om mee te denken over het ophangen van de visuals. Zodat als de hoogwerker er is, de ophangpunten direct meegenomen kunnen worden. Dat zijn kleine fijne dingen in de samenwerking, heerlijk als je als projectmanager ontzorgd wordt.”

“Ook het gevoel voor esthetiek en de natuurlijke flexibiliteit van de mensen van Deblick zijn enorm belangrijk voor ons. Een sterke wens van mij was een onzichtbare aansluiting van de cubes op de gebouwgebonden installatie. Jacomien dacht mee en zorgde ervoor dat de aansluitingen aan de onderzijde van de cubes kwamen zodat de bekabeling rechtstreeks naar de ondergelegen vloergoot geleid kon worden. De cubes sluiten nu naadloos aan op de vloer en er zijn geen kabels zichtbaar (Een bijzonder mooi resultaat!).

Loodswezen

Locatie:

Rotterdam

Elementen:

Space Divider

Whiteboard Line Up

Wall System

Cube Meet

Hanging Space Divider

Oplevering:

2021

Opdrachtgever:

Rever Interieurprojecten

From spaces to places