Notre équipe

Accountmanager Nederland

Olivier Kuijpers

Ik ben Olivier, sinds 2023 werkzaam bij Deblick als accountmanager. Hiervoor ben ik veel onderweg, want ik reis door heel Nederland. Van het ontmoeten van gepassioneerde klanten tot het samenwerken met getalenteerde ontwerpers en architecten, elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen.

Wat me echt trots maakt, is dat we bij Deblick producten hebben die overal tot hun recht komen - van kantoren tot ziekenhuizen en scholen. Het zijn niet zomaar producten, maar oplossingen die tastbaar bijdragen aan het creëren van aangenamere ruimtes om in te vertoeven. Het is fantastisch om te werken voor een bedrijf dat niet alleen esthetisch prachtige, maar ook functioneel effectieve akoestische oplossingen biedt. Bij ons hoeft het ene niet ten koste te gaan van het andere.

Projectleider

Inge van Beek

Begin 2023 ben ik het avontuur, als projectleider, bij Deblick aangegaan.
Ik heb een heel diverse functie. Vanaf het moment dat een offerte omgezet wordt naar order, dan pak ik het project verder op. Zo maak ik de planning, maar ik hou me ook bezig met de voorbereidingen voor de productie.

Wat mij erg aanspreekt aan Deblick is dat het een productiebedrijf is, waardoor je ook het eindproduct ziet. Daarnaast hebben de afdelingen nauw contact, waardoor we écht als team functioneren. We kunnen het goed met elkaar vinden en er hangt een gezellige sfeer op kantoor. We werken aan hetzelfde doel: kwalitatief goede producten maken, waar we met z'n allen achter staan. Ik kijk er naar uit om nog vele mooie projecten te realiseren.

Sales Assistent

Rachel van Akkerveken

Ik ben Rachel, ik werk sinds 2022 als administratief sales assistent bij Deblick. Ik ondersteun daarbij Martijn en Olivier in de sales opdrachten. Ik zorg onder andere ervoor dat de offertes gemaakt worden en dat de tekeningen opgehaald worden. Ik kijk eigenlijk gewoon of alles klopt.

Ieder dag is anders. Dat maakt het ook echt leuk. Ik was op zoek naar een baan waar ik veel kon leren en waar ik verantwoordelijkheden zou krijgen. Het leuke hier is dat de lijntjes kort zijn, daardoor kan ik zelf veel leren maar sta ik ook direct in contact op het moment dat ik vragen heb. Verder vind ik het leuk om in direct contact te zijn met klanten. Het is heel fijn om hun vragen direct te kunnen beantwoorden zodat ook zij blij zijn.

Assistent operations manager

Geert van Rheden

Ik ben Geert, ik ben assisterend operations manager bij Deblick. Dat houdt in dat ik alles rondom de organisatie van lopende orders probeer te managen. Ik ben verantwoordelijk voor het proces nadat iets verkocht is. Dus ik zorg voor de planning, het bestellen van de materialen tot aan het aansturen van de montage en het meekijken met de engineers. Het is heel breed wat ik doe.

In die 4 jaar dat ik hier ben is er veel veranderd. We hebben hard gewerkt en zijn heel veel gegroeid. We hebben enorme stappen gemaakt in het professionaliseren van het proces. Daardoor kunnen we veel maken. De collega’s hier zijn heel divers, en toch kan iedereen goed met elkaar om gaan. Met die paar mensen zetten we veel weg. We maken in ruim drie maanden 100 Cubes. Dat maakt het ook echt leuk.

3D Design

Bram Rutten

Ik ben Bram, ik werk nu 5 jaar voor Deblick als Engineer. De opdrachten die binnenkomen vertaal ik naar een ontwerp, zodat die vervolgens geproduceerd kunnen worden en naar klanten toe gaan. Hierbij kijk ik of het mogelijk is wat de klant wil en of wij het kunnen produceren. Wat het werk zo bijzonder maakt is de grote keuzemogelijkheid van klanten, de creativiteit die daarbij komt kijken en de bereidheid van Deblick om met maatwerkoplossingen te komen.

Plat gezegd hebben we maar vier variabelen om de producten te produceren; aluminium, wol, multiplex en textiel. Het zijn er natuurlijk iets meer, maar daar doen we eigenlijk alles mee. Vier variabelen met honderdduizend mogelijkheden. Het is dus altijd puzzelen; dat maakt het leuk. Helemaal omdat de ontwerpen aan de overkant van de gang worden gemaakt. Wat ik heb bedacht kan ik meteen zien, vasthouden en voelen.

Financial Administration

Anita van den Biggelaar

Ik ben Anita. Ik doe de financiële administratie en de salarisadministratie. Daarnaast pak ik diverse andere werkzaamheden op, waaronder de facilitaire zaken. Door deze afwisseling blijft mijn werk leuk en uitdagend.

Ik werk sinds 2014 bij Deblick. Toen ik hier door de deuren liep rook ik het hout, zag de materialen en dacht meteen: hier wordt iets gemaakt, hier moet ik zijn. Er worden mooie producten gemaakt door een fijn en gezellig team met korte lijntjes. De afgelopen jaren is Deblick een stuk verder gegroeid, en we breiden nog steeds verder uit. Maar de sfeer voelt nog steeds hetzelfde als toen ik hier begon. Ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Dat is voor mij het aller belangrijkste!

DTP, Graphic Design & Montage

Hub Schols

Ik ben Hub Schols, Grafisch vormgever en DTP’er bij Deblick. Ik doe alles wat met print en klantvoorstellen te maken heeft. Ik ben in 2008 begonnen, als eerste vaste werknemer van Deblick. Toen ik begon was er veel creatief design nodig. We hadden soms hele verdiepingen die we moesten ontwerpen. Later zijn we steeds meer richting de stofferingen en de Cubes gegaan. Nu hou ik me voornamelijk bezig met de foto’s die op de doeken komen.

5 jaar geleden kreeg ik de kans om 50/50 design en montage te doen. Die afwisseling is heel erg fijn. Voor mijn eigen ontwikkeling is de montage ook leuk, ik leer er veel van en word er steeds handiger in. Je komt op plekken waar je nooit komt, en je ziet steeds andere gezichten. Ik ben ook creatiever geworden in het oplossen van dingen waar we tegenaan lopen. Omdat we maatwerk bieden komt het wel eens voor dat de tekeningen anders zijn dan de locatie, dat lossen we dan vaak in het moment op. Dat we maatwerk bieden vind ik sowieso heel leuk, het onderscheid Deblick van anderen en ik kan mijn creativiteit erin kwijt.

Montage & Service

Tonnie Stafleu

Ik ben monteur bij Deblick. Dus ik haal hier ’s ochtends spullen op, dan ga ik naar locaties toe en daar monteer ik onze producten netjes voor onze klanten. Dit doe ik nu meer dan 12 jaar. Ik ben op enorm veel plekken geweest. Van Groningen tot Maastricht, Brussel tot Keulen. Ik ben in die tijd op veel grote beurzen geweest en bij talloze klanten.

Het leukste is toch wel om mensen blij te maken. Als ik ergens kom en ik hang een wandpaneel op dan zie ik meteen dat mensen blij worden. Het is toch wel bijzonder dat je iets ophangt en dat het meteen werkt. Zodra ik een paneel aan de muur bevestig verandert de akoestiek in de ruimte.

Director

Martijn Flipse

Ik ben Martijn, mede oprichter van Deblick. We zijn bijna 15 jaar geleden begonnen met het verfraaien van binnenruimtes door middel van visuele aankleding, die ook gepersonaliseerd kan worden. We hadden het idee om ruimtes te verfraaien door middel van onder andere mooie customized wall coverings en textielen. In eerste instantie waren we heel breed georiënteerd. Al vrij snel kwam de toevoeging van akoestische absorptie van schapenwol. Duurzaamheid staat sinds het begin hoog in het vaandel bij Deblick.

We zijn van een projectbedrijf naar productiebedrijf gegroeid. We hebben nu een mooie productrange voor akoestische toepassingen. Met een eigen signatuur: een aluminium kader, daarin absorptie en daar omheen stof of een ander materiaal. Net wat men wilt. De producten die wij maken kunnen gecustomized worden en stralen kwaliteit uit met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is niet voor niets dat onze akoestische producten voorgeschreven worden door architecten en designers, en geliefd zijn bij gebruikers.

From spaces to places